Adviseur Turks en Europees recht

Advocaat met een missie


Hayrettin Açıkgöz is een Turkse advocaat die sinds enkele jaren in België woont. Samen met Project AZO! wil hij binnenkort als zelfstandige advocaat in ons land werken. Hij zal juridisch advies geven over de Turkse wetgeving. Hij is advocaat van beroep en had 15 jaar zijn eigen kantoor in Turkije.

downloaden (1)

 

“Mijn doel is een goede adviseur over Turks recht in België te zijn,” legt Hayrettin uit. “Mijn specialiteiten zijn eigendomsrecht en alles wat te maken heeft met aanvragen bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens."

"Aangezien ik een Turkse advocaat ben, zullen mijn cliënten voornamelijk Turken zijn die in België wonen. Ik ben van plan om samen te werken met partners in Brussel en Vlaanderen.”

Achtergrond

Hayrettin heeft al verschillende partners in Ankara en İstanbul in Turkije. Hij heeft enorm veel ervaring in zowel Turks als Europees recht want al in 2002 richtte hij zijn advocatenbureau op in Ankara.

Momenteel verleent hij juridische en consultancydiensten aan bedrijven en particulieren in Brussel, Ankara en Istanbul.

downloaden

“Ik ben gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies aan Turkse burgers die buiten Turkije wonen en internationale bedrijven die zaken doen in Turkije. Wanneer Turken rechtsproblemen hebben in België of Turkije, zal ik dit probleem kunnen oplossen.”

“Binnenkort zal ik mijn ondernemingsnummer als zelfstandige hebben en dan vlieg ik er in.”

Contactgegevens

downloaden (2)