Couscous op ‘t menu

Couscous Délice in Oostende


Haithem is een jonge Tunesiër (32 jaar) en woont nu al tien jaar in België. Een kleine 2 jaar geleden verhuisde hij naar Oostende. In Tunesië had hij al heel wat  werkervaring in restaurants, maar hier wilde hij zijn droom waarmaken: zijn eigen restaurant openen. Dankzij Project AZO! startte hij onlangs Couscous Délice in Oostende.

IMG_1012

Hoe ben je op het idee gekomen om een restaurant te openen?

'Ik merkte op dat er in Oostende geen enkel restaurant is dat couscous of Tunesisch eten aanbiedt. Samen met mijn vrouw besloot ik dan om ons eigen restaurant te openen met Tunesische specialiteiten. Ik kreeg veel steun van project AZO! om mijn eigen zaak te kunnen starten.'

IMG_1018
IMG_1036

Wil je een plaatsje reserveren in het restaurant van Haithem? Couscous Delice is mooi ingericht. De  Arabische muziek zorgt voor een aangename sfeer en je kan er allerlei soorten couscous en andere Tunesische gerechten uitproberen.

Contact

Bel naar 056 23 91 87 om te reserveren of surf naar https://couscous-delice.business.site/. Je kan ook altijd een spontaan bezoekje brengen aan Couscous Delice in de Schippersstraat 38 in Oostende.

IMG_0995